divendres, 8 de maig del 2015

Cartell de socorrisme

Aquest cartell de socorrisme que podeu veure a continuació és per al Campionat de Socorrisme d'Espanya Juvenil i Junior d'aquest any.
Va ser una activitat que ens va proposar la nostra professora per a dissenyar el cartell d'aquesta jornada ja que acabàvem de treballar el disseny gràfic i podien sortir coses molt interessants.
Ens va donar certes pautes que són les següents:
- El cartell es farà a nivell digital, amb el photoshop o gimp, amb unes mides de dinA3 i resolució 200ppp mínim. El format tiff o png.
- El text que ha de dur és el següent (en castellà perquè és un campionat espanyol): XXVII CAMPEONATO DE ESPAÑA JUVENIL Y JUNIOR DE VERANO 2015
- L'estètica pactada és la de collage digital a través de colors plans. Els elements clau que podeu treballar és el color de l'aigua, el del flotador salvavides, o el de la planxa del socorrista. (Això pot fer que jugueu amb els colors càlids: taronges, grocs, vermells .... i els colors freds: blaus, verds, violetes i blancs). Treballeu a base de siluetes que podeu trobar al google imatges i que podeu canviar de color. Les onades poden ser formes per a inspirar-vos.
La meva idea principal va ser posar-hi un fons d’un color que fes ressaltar les formes i així que cridés l’atenció de la gent quan hi passi per davant. Vaig utilitzar el flotador i la planxa dels socorristes envoltades en unes onades perquè ho vaig trobar molt recurrent degut a que són els principals elements que reconeixem d’ells i les onades són un dibuix molt cridaner el color blau sobre el fons groc.
La meva dificultat al fer el cartell va ser utilitzar el programa d’edició ja que sempre és un repte no fer-ho ha mà ja que és al que estem acostumats però a la vegada és bo perquè així arribem a altres branques del disseny i no sempre fem servir el mateix. En definitiva estic contenta amb el resultat del meu cartell.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada