divendres, 10 d’abril del 2015

Interior d'un i dos punts de fuga



En aquesta entrada del bloc presento les dues activitats inicials del tercer trimestre relacionades amb el disseny d’espais, com utilitzar l’escala, dissenyar i inventar interiors utilitzant la cònica d’un i dos punts de fuga.
Les dues còniques que treballem són la d’un i dos punts de fuga. La d’un punt de fuga és frontal a l’observador i es tracta de fugar totes les línies que son paral·leles entre si cap al punt de fuga. En canvi la de dos punts de fuga es tracta d’agafar o fer una aresta i fugar-la cap als dos punts i així crear les dues direccions. Cada cop que els objectes s’acosten més als punts de fuga es fan mes petits i es creen aberracions i “coses estranyes” i per això s’eviten fer.

L’activitat consistia en inventar-se dos interiors, un d’un punt de fuga i l’altre de dos. Els requisits per a fer-ho eren que havien d’estar dibuixades a mà alçada sobre una làmina DIN3 i amb color però sense saturar-ho.
Aquesta activitat la vam començar a classe i la vam acabar a casa i les làmines que presento a continuació són les de millora ja que a la primera que vaig fer hi havien errors de línies mal fugades i el color no em va quedar gaire bé. Aquesta activitat m’ha servit per a controlar més els punts de fuga i juntament amb les activitats de dibuix artístic he aconseguit dominar-ho més.

DIN3- colors de fusta i aquarel·la

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada