diumenge, 16 de març del 2014

Trapillo/ botoneres, vestits i faldilles de tul

A l'espectacle hi participen diferents grups, i un d'ells és el grup cluster, que toquen els instruments a la part inferior de l'escenari..
Per no deixar-los com a part menys important hem decidit fer aquestes botoneres a conjunt amb el tema el circ, i van penjades al coll com un collaret.
Per fer aquestes botoneres hem utilitzat ''trapillo'' a dos mides per fer les trenes, fil per anar cosint-les i finalment una pistola de silicona per enganxar-ho a la part que va penjada al coll.
El resultat és el següent.
Un altre grup participant és el ''Cor Crescendo'' que com cada any, canta cançons en grup.
Per a seguir el conjunt, el que hem fet a sigut agafar samarretes de talla XXXL blanques i a la part inferior dins de la costura, ficar-hi vímet per a que tingui forma i vol.  Per decorar-les i donar-els-hi color hem afegit els pompons de color vermell. Cada samarreta d'una forma diferent. Aquests són alguns exemples.
Les faldilles de tul que a continuació ensenyaré, són pels alumnes de Bat escènic de primer curs per a un sol número, el de Queen, encara que les podran tornar a utilitzar. Les faldilles estan fetes amb una corda o cinta com a suport i tires de tul anusades al voltat per a donar-hi la textura. Les tires estan alternades amb tul dur i tul tou ja que sinó quedaven molt pobres o massa rectes, i d'aquesta manera estan ben organitzades.
La cinta de base és d'alguna mida standard, ja que cada noia se la pugui posar com més li convingui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada