dimecres, 6 de maig del 2015

Dibuixos del parc (Plaça de la PAU)




L’entrada que presento a continuació és sobre la plaça de la Pau, a Salou.
L’activitat tractava de fer un estudi sobre un espai urbà i treballar-ne alguns espais concrets per a poder fer-ne un petit dossier d’entre 3 a 7 làmines mes o menys.
 Per començar el primer dia vam anar a veure-la i a fer els primers dibuixos com eren la planta de tota la plaça i un primer text d’introducció explicant- la i parlar de l’espai en si. Vam anar-hi tres dies més en els que vam poder treballar el mobiliari urbà o fixar-nos més en la zona infantil a més de dos dies que ho vam treballar a classe degut a que es va veure interrompuda la sessió per l’espectacle de final de curs.
Després de mirar com eren aquestes zones de la plaça vam haver de fer-ne uns dibuixos a mà alçada i acompanyar-ho d’un breu text.
Al principi l’activitat em va costar d’entendre i no vaig agafar massa bé la tècnica, però gràcies a aquests apunts fets a l’exterior he trobat una manera molt còmoda d’utilitzar el bolígraf i els colors de fusta amb la que m’expresso molt bé i aquest n’és el resultat:
El meu dossier consta de 3 làmines a més de l’índex i la conclusió.  A la primera hi trobem la planta de la plaça i una introducció, a la segona hi ha un estudi de la zona infantil amb la planta d’aquesta i un detall d’un cavallet i per últim la tercera làmina consta de dos mobles del parc com són una paperera i un banc de fusta. 
Làmina 1  DIN4- Bolígraf negre i retulador

Làmina 2 DIN4

Detall de la làmina 3- bolígraf i colors de fusta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada